zondag 30 december 2012

Laatste MTB ritjes van het jaar

Om het jaar toch nog even sportief af te sluiten zijn we vrijdagmiddag nog even op de MTB gekropen. Het was de hele ochtend droog maar op het moment dat we op de fiets sprongen richting bos en heide begon het te spatteren. Eerst zachtjes maar later toch iets harder.

We reden via de achtertuin (of was het z’n zwembad, wat een nattigheid) van Jan des Bouvrie in Naarden naar de heide rond Laren. Erg mooi en de heide zelf was goed te befietsen, nauwelijks modder. We volgen gewoon wat paadjes met als gevolg dat we even het spoor bijster waren. Maar dankzij de rode ANWB paddenstoelen kwamen we weer gewoon thuis in Muiderberg. Tijd om het modder-masker af te spoelen.

Het rondje: www.brytonsport.com/mapTrackView
40 km

Vanmorgen was het droog hier langs de kust, dus snel nog even naar Schoorl voor twee rondjes knallen op het parkoers. Gelukkig was de meeste modder van vorige week opgedroogd en kon er overal doorgereden worden. Geen ge-slalom meer om de plassen. Dat het zo snel op kan drogen verbaasde me. Terwijl er toch nog heel wat regen gevallen is afgelopen week.

Ik kon volle bak rijden, maar een pr. zat er toch niet in. Daar mis ik toch nog wat kracht en long inhoud voor. Maar ik ben hard aan het trainen in de sportschool zodat we er komend jaar weer staan!

1e rondje geklokt op 41:47, 2e op 42:36. Helemaal niet slecht. Meer volgend jaar…

34 km

Geen opmerkingen: