vrijdag 24 mei 2013

Fietsgroep training

Woensdagavond was voor mij de eerste fietsgroep training dit jaar. En precies vanavond was trainer Leo er niet. Hij vierde zijn geboortedag en ging uit eten. Als nog gefeliciteerd Leo.
Kees nam de honneurs waar maar dat is hem wel toevertrouwd. De groep was vanavond niet zo heel groot, vanwege het twijfelachtige weer? Een man/vrouw of 16.

Snel naar Castricum aan Zee waar we begonnen met een “klim”training. 5x het duin op richting strand, omkeren en dan op het grote blad terug. Licht beginnen en elke keer een tandje zwaarder omhoog, soepel dus niet op de macht.

Toen de van Oldenborghweg op en in 3 of 4 tallen twee maal het rondje bij Bakkum draaien. Kop over kop. Samen met Robin, René L. en Benno lag het 70% tempo toch wel angstig hoog. Ik voelde mijn benen de volgende ochtend nog steeds...

Hierna werd dit mooie kop over kop treintje uitgerangeerd en mochten we van invaltrainer Kees nog even de 3 heuveltjes van Egmond op. Altijd fijn om het zuur in je benen te voelen branden.

Helaas begon de zon al langzaam in de zee te zakken dus meer dan 1 maal heen en weer zat er niet in, snel en groupe naar huis. We hadden nog even voorgesteld om langs het huis van Leo te rijden om hem vanaf de straat toe te zingen, maar volgens Kees was Leo nog niet thuis.

Terug in Uitgeest stond de teller toch weer op 47 kilometertjes. Bedankt Kees.

Klik hier voor het rondje.

Geen opmerkingen: