zondag 19 juni 2011

Gerolstein - warming up

Na een enerverende autorit kwamen we even na éénen aan bij onze vakantievilla in Gerolstein. Maar omdat de vorige gasten nog niet vertrokken waren, en de “schoonmaakploeg” de villa nog in moest zijn wij eerst koffie gaan drinken in downtown Gerolstein. Lopend viel het ons al op dat er geen stukje vlak was. Later op de fiets bleek dat te kloppen.

Na de koffie hebben we ons omgekleed en op de fiets gestapt voor een warming up door de Vulkaan Eifel. René en Marcel hadden al een paar avonden samen gezeten en op de kaart een paar rondjes ingekleurd. Met een kaartje in de achterzak vertrokken we voor een rondje van 55 km. Aad bleef thuis en zou zorgen dat de macaroni klaar zou staan als we thuis kwamen.

Omdat de Garmin nog in de koffer van Benno zat moesten we nog op diverse kruisingen vertrouwen op het richtingsgevoel van Marcel of René en op de borden van de Duitse ANWB. Maar dit ging meestal goed. Het laatste lusje van Birresborn naar Salm bevatte nog een leuke kuitenbijter. Daarna was het “dalen” naar Gerolstein.
Met precies 55 km op de teller stonden we weer voor ons huisje. Heel goed uitgekiend dus.
Afhankelijk van het weer, de voorspellingen zijn wat twijfelachtig, gaan we morgen de eerste BIG scoren, Hohe Acht.

race + 55 km / 1010 hm.

1 opmerking:

annet van tol zei

leuk, jullie stonden al te trappelen dus om van start te gaan.