zondag 4 maart 2012

Remmen

Normaal moet je zo min mogelijk remmen als je aan het fietsen bent, maar toch is het handig als er minimaal 1 op je fiets zit. Zo’n single-speed koeriers fiets vind ik daarom ook niets. In geval van een noodstop moet je maar hard tegendruk geven op de pedalen en hopen dat je op tijd stil staat. Nee, geef mij maar 2 schijfremmen, liefst ook de racefiets. Wie weet komt dat ooit nog eens.

Vorige week kon ik niet op de MTB omdat de schijf niet tussen de nieuwe blokken pasten, maar de specialisten brachten uitkomst. De fiets is een nachtje wezen logeren en toen ik hem weer ophaalde was alles gefikst. Kosten 0,00 euro. Dat is nog eens service.

Dus ik kon vanmorgen weer onbezorgd het bos in. René L had gevraagd of hij mee mocht en ook Ad uitgenodigd. Zo reden we dus vanmorgen lekker door het duin. Zo vroeg kan je nog de vogels horen fluiten. Ik hoorde zelfs een specht een boom “doorboren”. Het voorjaar komt er aan!

Het rondje dat we reden leek veel op dat van 2 weken geleden, maar nu bleven we wel bij elkaar. Af en toe even wachten op René, wat mountainbiken is toch iets anders dan alleen hardtrappen ;-)

Even na 10 uur reden we het bos weer uit. René had genoeg en Ad moest naar z’n werk. Bedankt mannen, het was weer gezellig.

ATB + 34 km

de route: http://sportypal.com/Workouts/Details/1980342

Geen opmerkingen: